Acties

Op deze plaats kunt u terecht als u meer wilt weten over de acties die op touw worden gezet om Wim & Nienke te steunen in hun werk in Ecuador. Elke actie komt aan bod en u kunt hier uw bestellingen digitaal doorgeven.
====================================================================================

Actie Kerstplankjes

Vanaf 3 december is het weer Adventstijd. Om deze speciale tijd in te luiden, maken we verschillende adventsplankjes die u bij ons kunt bestellen. De opbrengst is bestemd voor het werk dat Wim en Nienke verrichten in Ecuador. Bijgaand ziet u enkele voorbeelden van deze zelfgemaakte adventsplankjes.


De prijs van de plankjes is €12,50. Afhankelijk van het aantal bestellingen worden de plankjes thuis bezorgd of kunt u ze ophalen. Wij informeren u hier later over.

Geef hier uw bestelling door:


Uw naam:

Uw adres

Postcode/Plaats:

Uw e-mail adres:

Uw telefoonnummer:

Ik bestel het volgende aantal kerstplankjes:

Ik wilwelniet op de hoogte gehouden worden van nieuws over Wim & Nienke.

====================================================================================

 

30 september werd de jaarlijkse Bazaar van de Sionskerk weer georganiseerd. Deze keer is de opbrengst bestemd voor een drinkwaterproject in het dorp Juyientsa in Ecuador. De bazaar was een groot succes. Wim en Nienke lieten het volgende weten:

Beste mensen!

Afgelopen zaterdag was toch anders dan alle andere zaterdagen die we hier in Ecuador hebben meegemaakt. Terwijl wij nog lagen te slapen, maakte 9644 km verder op een klein leger zich klaar om de jaarlijkse bazaar tot een succes te maken in de Sionskerk. Vanaf vroeg in de morgen kregen we al berichten over de WhatsApp en zagen we foto’s die de sfeer in beeld brachten tijdens de bazaar. De avond ging verder met een pannenkoekenmaaltijd en daarna de loterij met aansluitend de bekendmaking van de opbrengst. ’s Avonds (dan is het bij ons middag) neemt de spanning toe, als we via Daan Vis te horen krijgen dat we zo dadelijk gebeld worden met uitslag. In de video boodschap voor alle vrijwilligers hebben we benadrukt dat vandaag een verschil gemaakt kan worden in het leven van de mensen uit Juyientsa.

Daar is Daan aan de telefoon en het totaalbedrag is geworden €12.450, we horen applaus op de achtergrond. We zijn allemaal sprakeloos en verwonderd! Door de Sionskerk in Alphen aan den Rijn, de omliggende buurtbewoners, vrienden en bekenden is er een verschil gemaakt! Daarvoor willen we jullie bedanken. Voor alle inzet en het enthousiasme, bovenal willen we onze God danken voor de zegening waarin Hij voorziet!

Wees gezegend om tot een zegen te zijn.

Met vriendelijke groeten,

Wim & Nienke de Groen

Als u meer wilt weten over het drinkwaterproject, klik dan hier! om naar onze projectpagina te gaan. Of kijk hier naar de speciaal hiervoor gemaakte video!