Meeleven

Beste Bezoekers,

Als u per toeval op deze pagina kwam, lees hem toch even door! Was u op zoek naar deze pagina, dan hopen we dat u vind wat u zoekt! De pagina heet “Meeleven”, misschien een beetje vaag, maar wij zijn op zoek naar mensen die met ons willen meeleven. Er zijn veel verschillende manieren om mee te leven en samen met ons TFC hebben we verschillende pagina’s gemaakt om u erbij te helpen.

Wij wonen in Ecuador, waar we werken, leven en kerken. Wij krijgen geen salaris of overheidsbijdrage. En onze vrienden en bekenden leven minstens 2 dagreizen ver weg. Nu willen we niet zeggen dat we arm en eenzaam zijn, maar we beschikken niet over alle benodigde middelen. Daarom geven we toe dat we hulp nodig hebben en we willen jullie daar ook om vragen. Help ons financieel, hier in Ecuador te helpen, help ons watervoorzieningen te bouwen, help ons kinderen te steunen in hun ontwikkeling, help ons in het lokale kerkenwerk en… Maak een gift over!

[button style=”success” size=”large” type=”radius” link=”/maak-een-gift-over-2″ color=”black”]Maak een gift over! [/button]

 

Je zou kunnen zeggen dat wij goed werk doen, helaas zijn wij het daar niet mee eens. We geloven dat God goed werk doet, en als Hij het toestaat dat wij mogen meehelpen. In deze afhankelijkheid willen leven en we vertrouwen op Hem in alle zaken. Daarom willen we regelmatig gebedspunten delen, en jullie vragen of jullie ook voor ons willen bidden, zonder gebed komen wij er niet dus… Bid voor ons!

[button style=”success” size=”large” type=”radius” link=”/bid-voor-ons” color=”black”] Bid voor ons! [/button]

 

Om op de hoogte te blijven van onze ontwikkelingen, zijn er verschillende mogelijkheden. Zo hebben we een blog, een website (die ken je al!) en een nieuwsbrief. Om u te helpen op de hoogte te blijven kunt u zich aanmelden voor een blog notificatie en voor de nieuwsbrief. Nu vinden wij het heel leuk om post te krijgen en omdat er soms vragen over zijn, geven we hierbij de antwoorden.

[button style=”success” size=”large” type=”radius” link=”/wie-schrijft-die-blijft” color=”black”] Blog/Nieuwsbrief [/button][button to=”http://www.wim-nienke.nl/wp-content/uploads/2015/02/Post_Blog_Versie_2015.pdf” color=”black”] Post [/button]

 

Nu zijn er altijd mensen die alles in een keer willen regelen en daar hebben we ook voor gezorgd! Hebt u na het lezen van de informatie nog vragen? Mail ons dan!

[button style=”success” size=”large” type=”radius” link=”/fomulier-compleet” color=”black”] Alles in één keer regelen! [/button]

wimnienke hand