Het TFC

De Thuisfrontcommissie is een groep van mensen die zich vrijwillig inzet voor de belangen van Wim en Nienke, hun adviezen geven en hun helpt zaken te regelen. Om dit werk zo goed mogelijk te doen, houden zij intensief contact met het veld. Samen denken we een paar jaar vooruit en overleggen we over de toekomst. Het TFC bestaat uit 6 mensen vanuit de achterban van Wim & Nienke. De beide kerkelijke gemeenten zijn vertegenwoordigd en ook hun vriendengroep en familie.

 

[our-team]

 

 

Lees hieronder de persoonlijke boodschap namens het TFC,

De zorg dragen voor Wim & Nienke kunnen wij niet alleen, daarom zijn we op zoek naar mensen die rond Wim en Nienke willen staan, hun op handen willen dragen door gebed, financiële steun en persoonlijke betrokkenheid. Wilt u meebouwen aan Gods Koninkrijk en persoonlijk betrokken zijn bij een ontwikkelingsproject in Ecuador? Geef Wim & Nienke de kans om hun roeping te realiseren!

Natuurlijk hoeft u niet alleen te geven, u mag ook ontvangen. Wim & Nienke bloggen regelmatig en schrijven ook een nieuwsbrief die 4 keer per jaar uitkomt. U kunt zich ook aanmelden voor een gebedsupdate, de gebedsbrief die wordt geschreven door Wim & Nienke. Kortom, genoeg redenen om Wim en Nienke te steunen. Maak het verschil voor Ecuador, door middel van Wim & Nienke! Samen staan we sterk, we rekenen op uw steun!

Bij voorbaat dank,

Thuisfrontcommisie 2U

 

tfc