Maak een gift over!

Hey! Gaaf dat je hier terecht komt, wij vinden het erg cool dat je een gift over wilt maken. En om dat zo makkelijk mogelijk te maken, gaan we je veel opties aanbieden. Helaas is het nog niet mogelijk om direct via de site te doneren.

De komende periode zullen wij in onze missie ondersteund worden door HCJB Nederland. Dit is onderdeel van HCJB Global die in 1931 te Quito (Ecuador) is opgericht en bestaat uit 300 missionarissen die dienen in 30 verschillende landen. In 1979 is HCJB Nederland opgericht, toen met focus op christelijke media. Nu is het een ondersteunende organisatie voor zendingswerkers werkzaam bij HCJB. De stichting heeft een ANBI-status, wat betekent dat giften afgetrokken mogen worden van de inkomstenbelasting. Wij willen u vragen om uw gift over te maken naar:

Rekeningnummer: NL46 RABO 0300 2268 37
T.n.v. Stichting HCJB Nederland, te H.I.Ambacht
O.v.v. Gift Wim en Nienke

(SVP. Controleer de omschrijving goed, vanwege de geautomatiseerde administratie)

Ons TFC vindt het fijn als u even het formulier invult, zodat de gift ook in de boeken van de TFC terecht komt. Als u ons duurzaam wilt helpen, kunt u aangeven om periodiek te steunen. De mogelijke perioden zijn: per maand, kwartaal of jaarlijks. Dit helpt ons ook bij het opstellen van de begrotingen. Je kunt via de bank een automatische periodieke overschrijving aanmaken. U hoeft nergens meer aan te denken en wij… wij zijn u erg dankbaar!!

wimnienke hand

 

 

 ja, ik wil Wim & Nienke een gift geven van
per: maandkwartaaljaareenmalig

Volledige naam:

Straat + Nummer:

Postcode/Plaats:

E-mail adres:


ik wilwelniet op de hoogte gehouden worden door Wim & Nienke,
de nieuwsbrief ontvang ik graag via: e-mailpost