Login

Sign Up

After creating an account, you'll be able to track your payment status, track the confirmation.
Username*
Password*
Confirm Password*
First Name*
Last Name*
Email*
Phone*
Contact Address
Country*
* Creating an account means you're okay with our Terms of Service and Privacy Statement.
Please agree to all the terms and conditions before proceeding to the next step

Already a member?

Login

Reach Beyond

Jezus trok rond in Galilea; Hij gaf er onderricht in de synagogen, verkondigde het goede nieuws van het koninkrijk en genas iedere ziekte en elke kwaal onder het volk. Mattheus 4:23 (NBV)

We zijn gemotiveerd door de opdracht van Jezus om aan alle volken, talen en natiën het evangelie te verkondigen. Vandaag de dag betekent het dat we moeten gaan naar de onbereikte plaatsen waar ze het goede nieuws nog niet kennen. Deze plaatsen zijn onbereikbaar omdat ze afgelegen zijn, of geen toegang hebben tot het evangelie of zelfs het evangelie tegenwerken. Daarom zoeken we creatieve manieren om deze mensen te bereiken.

Als Reach Beyond zijn we gespecialiseerd in new media (hedendaagse media) zoals digitale radio, internet communicatie en sociale media. Maar ook in community development (ontwikkelingswerk) met projecten zoals drinkwater, medische en agricultuur. Op deze manier willen we de handen en het woord van Jezus zijn.

Lees meer over Reach Beyond Nederland op hun website!

Stichting Reach Beyond Nederland
RSIN/Fiscaal Nummer: 807596942
Postadres:
Reeweg 30
3342 AB H.I. Ambacht

Giften naar: NL46RABO0300226837 ovv: Wim en Nienke

Reach Beyond Nederland bestaat al meer dan 40 jaar als stichting in Nederland, voorheen bekend onder de naam HJCB Global. In 2016 heeft het bestuur van Reach Beyond Nederland de intentie uitgesproken om toe te treden als een World Office binnen de internationale structuur van Reach Beyond. Op dit moment zijn ze deel van het Global Leadership Team, het overkoepelende orgaan van Reach Beyond. In het GLT zitten afgevaardigden vanuit alle landen waar Reach Beyond actief is, zowel  zendende als van de ontvangende landen.

Reach Beyond wordt ondersteund vanuit de volgende landen: