Login

Sign Up

After creating an account, you'll be able to track your payment status, track the confirmation.
Username*
Password*
Confirm Password*
First Name*
Last Name*
Email*
Phone*
Contact Address
Country*
* Creating an account means you're okay with our Terms of Service and Privacy Statement.
Please agree to all the terms and conditions before proceeding to the next step

Already a member?

Login

De TFC

De Thuisfrontcommissie is een groep van mensen die zich vrijwillig inzet voor de belangen van Wim en Nienke, hun adviezen geven en hun helpt zaken te regelen. Om dit werk zo goed mogelijk te doen, houden zij intensief contact met het veld. Samen denken we een paar jaar vooruit en overleggen we over de toekomst. Het TFC bestaat uit mensen vanuit de achterban van Wim en Nienke. De beide kerkelijke gemeenten zijn vertegenwoordigd en ook hun vriendengroep en familie.

Naast het kernteam van de TFC zijn er ook een aantal personen betrokken met het helpen met specifieke taken zoals met de communicatie maar ook corrigeren van de nieuwsbrieven of het bijhouden van de financiƫn en begrotingen.

De zorg dragen voor Wim en Nienke kunnen wij niet alleen, daarom zijn we op zoek naar mensen die rond Wim en Nienke willen staan, hun op handen willen dragen door gebed, financiƫle steun en persoonlijke betrokkenheid. Wilt u meebouwen aan Gods Koninkrijk en persoonlijk betrokken zijn bij een ontwikkelingsprojecten wereldwijd? Geef Wim en Nienke de kans om hun roeping te realiseren!

Natuurlijk hoeft u niet alleen te geven, u mag ook ontvangen. Wim en Nienke bloggen regelmatig en schrijven ook een nieuwsbrief. Kortom, genoeg redenen om Wim en Nienke te steunen. Maak het verschil, door middel van Wim en Nienke! Samen staan we sterk, we rekenen op uw steun!

Bij voorbaat dank,

Thuisfrontcommisie,

Arie de Gelder, Breelina van Utrecht-Smalheer, Arie Roos, Janneke Moerman, Willeke van ’t Hof, Marion Luijk en Jethro Stolker

Heeft u interesse om het TFC komen te versterken? Neem contact op met een van de TFC leden of Wim en Nienke.

tfc