Login

Sign Up

After creating an account, you'll be able to track your payment status, track the confirmation.
Username*
Password*
Confirm Password*
First Name*
Last Name*
Email*
Phone*
Contact Address
Country*
* Creating an account means you're okay with our Terms of Service and Privacy Statement.
Please agree to all the terms and conditions before proceeding to the next step

Already a member?

Login

Over Benin en rookworsten….

De coronapandemie heeft niemand onberoerd gelaten. Niet iedereen is er lichamelijk ziek van geworden, maar het heeft het dagelijks leven van heel veel mensen geraakt. Zowel fysiek als emotioneel. Kinderen mochten niet naar school, en ouders mochten niet naar hun werk. Veel moest in huiselijke kring worden opgelost, en er was veel eenzaamheid. 

Ook buitenlandse reizen waren langere tijd vrijwel onmogelijk. Dat is voor iemand die zich verbonden heeft met wereldwijd zendingswerk een behoorlijke domper.  

Wim en Nienke, bezig zich te settelen in Spanje, zagen hun mogelijkheden om collega’s te ontvangen voor trainingen en om projecten elders in de wereld te bezoeken voorlopig onmogelijk worden. 

Dat was voor een man als Wim -hands-on als hij is- een behoorlijk zure appel! 

Vanuit zijn professioneel ingerichte studio is hij in staat gebleken toch veel te betekenen, en wereldwijd contacten te blijven onderhouden. 

Maar toen de vraag kwam of Wim voor de audit van een waterproject een aantal dagen naar Benin wilde heeft hij daar geen nee tegen gezegd… 

We hebben het bezoek kunnen volgen via de verschillende social media. Ik denk dat Wim zich als een vis in het water gevoeld heeft. Hij kon zijn praktische kennis weer eens toepassen, hij had contact met de lokale bevolking die behoefte heeft aan water: drinkwater uit de geslagen putten, én het Levende Water. Wim combineert dat op een prachtige manier. Dat verdient onze steun.  

Dat kan, onder andere nu door het kopen van rookworsten. 

Eten ze in Benin ook rookworsten? Ik vermoed dat daar weinig stamppot op het menu staat. 

Althans geen Hollandse stamppot. Bij ons natuurlijk des te meer, zeker in de herfst en winter. En de rookworsten die daarbij horen, kunt u nu bestellen in onze najaarsactie. 

De kwaliteit is bij velen van u bekend, dus dat behoeft geen aanbeveling. 

En als u ruimte in de vriezer heeft hoeft u niet bij één of twee te laten. Zo kunt u tot lang in het voorjaar er nog van genieten! U kunt bestellen via de leden van de thuisfrontcommissie, of via de site, tot 8 november.  

We rekenen op een mooie opbrengst voor het werk van Wim en Nienke! 

Arie de Gelder 

PS. U bent geen liefhebber van rookworst? Dit jaar is er een mooi alternatief voor u: in deze actie kunt u ook diverse soorten kaas bestellen. Doen! 

Related Posts

Leave a Reply